Rólunk

A Mikratherm-Pro Kft. több mint 20 éves tapasztalattal, valamint több tízezer beépített nyílászáróval a háta mögött kínál kiváló minőségű nyílászárókat.
Legyen az műanyag ablak, műanyag ajtó, beltéri ajtó, vagy egyéb nyílászáró, mi a legjobbat szállítjuk.

Termékpalettánkon megtalál mindent, amire csak nyílászáró kapcsán szüksége lehet:

A Mikratherm-Pro számos beszállítóval rendelkezik, így széles palettán mozog a termékkínálatunk. Erkado, Horizont PS, Aluplast, vagy Gealan, S-Line, Decco. Mindez személyre szabva.

Miskolci üzletünkben személyesen is felkereshet minket, ahol szakértő kollegáink bármilyen egyedi igényre is találnak megoldást! Célunk, hogy a vásárlóink elégedettek legyenek a megvásárolt nyílászáróval és hosszú éveken át szolgálhassa az otthon kényelmét!

 

Amennyiben lakása korszerűsítésébe kezd, vagy szeretné csökkenteni a rezsiköltségeit, akkor a megfelelő nyílászárók kiválasztása az első lépések között szerepel. Ebben segít Önnek a Mikratherm-Pro Kft.

Cégünk nemcsak műanyag nyílászárók, beltéri ajtók, illetve kiegészítők forgalmazásával foglalkozik. A beépítés is erősségeink közé sorolható! Hiszen saját csapatunk a helyszíni felmérés után, pontosan és precízen dolgozva, minden keletkező törmeléket elszállít a beépítés helyszínéről! Továbbá a keletkező hibák bejavításával fejezi be a munkát.

Miért válasszon minket?

Több mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött mindig szem előtt tartottuk az ügyfeleink igényeit.
Ez mindig is elsődleges volt számunkra és ennek köszönhető, hogy ennyi év után is töretlenül fejlődtünk még a válságos időkben is.
Hiszem, hogy a jövőben sem lesz ez másképpen és örömmel tölt el, ha Önnek is segíthetünk, ha nyílászáróra van szüksége!”

Krajnyik Zoltán, tulajdonos

Emellett vállaljuk az általunk felmért és beépített ajtókra,
valamint ablakokra az 1 év teljeskörű garanciát!

AJÁNLATKÉRÉS

    Amire érdemes odafigyeleni!
    Pl. műanyag ajtó, ablaknál: méret (szélesség×magasság), szín, 2.-3 rétegű üveg, darabszám
    Beltéri ajtónál: falvastagság, típus, szín