Árnyékolástechnika

A nyílászárók mellett minőségi árnyékolástechnika is a profilunk része.
Redőny, sávroló, roletta, szúnyogháló, vagy szalagfüggöny egyaránt elérhető a kínálatunkban, melyet szakértő csapatunk szakszerűen beépít Önnek.
redony

Redőny

Kínálatunkban elérhetőek a műanyag redőnyök és az alumínium redőnyök egyaránt. Bármilyen egyedi igényre kínálunk megoldást, legyen az hagyományos, szúnyoghálós, vagy elektromos redőny, akár egyedi színben is.
Válassza új nyílászárója mellé és egyben beépítjük Önnek! Kérjen ajánlatot!
szunyog

Szúnyogháló

A Mikratherm-Pronál kiemelten fontosnak tartjuk a minőséget. Ezért análunk kapható szúnyoghálók minden esetben tartós, az UV fénynek is ellenálló, üvegszál alapú hálót használunk. Legyen szó a redőnybe épített, műanyag keretes, vagy alumínium keretes szúnyoghálóról, a végeredményben nem fog csalódni!
reluxa

Reluxa

A reluxa az árnyékolástechnika világában ma már nem számít újdonságnak, azonban vannak helyek, ahol még mindig ez a legjobb megoldás. Irodákba, térelválasztásra, illetve olyan helyekre, ahol nem szükséges teljesen elzárni a fényt. Kínálatunkban számos színt megtalál és szükség esetén beépítő csapatunk kiszállítja és beszereli a tőlünk vásárolt reluxát.
szalagf

Szalagfüggöny

Egyedi méretre vágott szalagfüggöny, ami nemcsak irodákban, intézményekben, de akár otthon is elegáns hatást kelt. Az árnyékolás egyik legképzenfekvőbb megoldása lehet, hiszen könnyű használat, gyors felszerelés és tartós kivitelezés jellemzi. Több színben is választható szalagfüggyöny kínálatunkról érdeklődjön értékesítőinknél!
rol

Roletta

Manapság a legtöbbször tetőtéri ablakoknál találkozhat rolettával. Amellett, hogy helytakarékos árnyékolástechnikai eszköz, kifejezetten jól visszatartják a külső hőmérsékletet. Ha Ön is szeretne minőségi textília felhasználásával készült árnyékolót, akkor a roletta lesz a megfelelő választás. Költségkímélő, mégis esztétikus megoldás minden nyílászáróhoz.
savr

Sávroló

Stílusos megoldás azokba a helyiségekbe, ahol nem szükséges a teljes sötétítés. Természetesen kapható fényzáró kivitelben is, ha Önnek fontos, hogy biztosan ne lássanak be az ablakon a kíváncsi tekintetek. Sávrolóinkat gyors gyártás, szállítás és felszerelés jellemzi, melyet szakértő csapatunk kivitelez Önnek időt és energiát spórolva.

Ha szeretne egyedi megoldást otthonába, az irodába, vagy műhelyébe, akkor keressen fel minket bizalommal!

A Mikratherm-Pro minden igényre talál megoldást!

Erre garancia, hogy immár több mint 20 éve a piacon vagyunk.

AJÁNLATKÉRÉS

  Mire van szüksége?

  Milyen típusú nyílászárót szeretne?

  Beépítés helyszíne (város):

  Írja le pontosan miben segíthetünk!
  Műanyag bejárati ajtónál és ablaknál: méret (szélesség×magasság), szín, 2.-3 rétegű üveg, darabszám
  Beltéri ajtónál: falvastagság, típus, szín