Ott vagyunk már a nulladik lépésnél!

Már az ötlettől kezdve ott leszünk és a megvalósításig végig kísérjük, hogy Ön a legjobb döntést hozza, amikor nyílászárót választ. Több mint 20 éve forgalmazunk beltéri ajtót, műanyag ablakot, műanyag bejárati ajtót, illetve szinte bármilyen nyílászárót.

Megtervezzük, árajánlatot készítünk, kiszállítunk, beépítünk.

Szolgáltatások

Tanácsadás

Segítünk a megfelelő kül- és beltéri nyílászáró kiválasztásában. Üzletünkben megtekintheti beltéri ajtóinkat, bejárati ajtóinkat, beépített bemutatódarabjainkat, színmintáinkat, katalógusainkat.
Szolgáltatások

Helyszíni felmérés

Ahhoz, hogy Önnek a legkényelmesebb szolgáltatást nyújtsuk, a nyílászáró beépítést minden esetben helyszíni felmérés előzi meg. Szakértő munkatársaink észrevételekkel, tanácsokkal segítik Önt a legjobb választásban. Legyen az bejárati ajtó, műanyag ablak, beltéri ajtó.
Szolgáltatások

Házhoz szállítás

Amennyiben minket választ és nálunk vásárolja meg minőségi nyílászáróinkat, úgy lehetősége van házhozszállítást kérni. Így Önnek nem kell bajlódnia a műanyag ablak, beltéri ajtó, bejárati ajtó, vagy bármely termék biztonságos hazaszállításáról!
Szolgáltatások

Beépítés

Szakértő csapatunk professzionális módon szállítja ki és építi be nyílászáróit! Tapasztalt kollegáink gyorsan, precízen dolgoznak, figyelve környezetükre. A legjobbat nyújtjuk legyen szó bejárati ajtóról, műanyag ablakról, erkélyajtóról, acélajtóról, vagy egyéb nyílászáróról.
Szolgáltatások

Hulladék elszállítás

A régi nyílászárók bontása során keletkezett törmeléket és a régi ablakokat, ajtókat igény szerint elszállítjuk. Így Önnek nem szükséges egy esetleges szemétszállítás extra költségeivel számolnia.
Szolgáltatások

Garancia

Minden minőségi termékünk gyártói garanciával rendelkezik, valamint beépítés esetén egy év teljes körű garanciát vállalunk. Legyen az műanyag bejárati ajtó, műanyag ablak, fa bejárati ajtó, erkélyajtó, vagy egyéb nyílászáró.

Telefonon és e-mailen keresztül is fogadjuk a megkereséseket.
Ajánlatkérés