Legyen Ön is ERKADO viszonteladó!

Több, mint 6 éve forgalmazzuk az Erkado beltéri ajtókat nagy sikerrel. Eleinte csak saját üzletünkben, később a termékekkel kapcsolatos pozitív tapasztalatainkon felbuzdulva pedig már nagykereskedelmi szinten is országosan.

Az Erkado folyamatosan követi a legújabb trendeket, élen jár a fejlesztésekben. Ennek köszönhetően kategóriájában a legtöbb méretben elérhetőek az ajtajaik.

Színpalettájuk és modell kínálatuk kiemelkedő. Számtalan innovatív technikai megoldásuk van, továbbá nem elhanyagolható tényező a gyors gyártási és szállítási idő. Katalógusukban minden információ letisztultan, érthetően megtalálható, ezáltal akár nem szakmabeliek is könnyen eligazodhatnak.

Ezeknek köszönhetően nem sok olyan nyílászáró forgalmazóval találkozunk a piacon, akik nem ismernék ezt a lengyel gyártót.

 

Kapcsolatfelvétel során felmérjük az igényeket, tájékoztatást adunk a termékről, szolgáltatásainkról, továbbá minden információt elküldünk e-mailben.

A legtöbb esetben ezt személyes találkozó követi területi képviselőnkkel, ahol adunk értékesítést támogató anyagokat, mint katalógus, színminta, metszetek stb. továbbá termékoktatást is.

Ezek után folyamatos támogatást és szakmai segítségnyújtást biztosítunk partnereinknek.

 

  • Szakmai segítségnyújtás (akár képzés is )
  • Rugalmas, segítőkész csapat
  • Elérhetőek vagyunk, nem hagyunk magadra
  • Korrekt árak
  • Országos kiszállítás

Jelentkezzen viszonteladónak!