Garázskapuk

A Mikratherm-Pro Kft. már évek óta foglalkozik szekcionált garázskapu forgalmazással a hagyományos nyílászárók mellett.
Hiszen célunk, hogy minél szélesebb körben a partnereink szolgálatára lehessünk.

Cégünk kínálatában két nagy gyártópartner is elérhető, melyek minden igényt kielégítő szolgáltatást és kivitelezést kínálnak.

Az elektromos garázskapu gyártóval hivatalos együttműködő partneri kapcsolatunknak köszönhetően kiemelten jó árakkal találkozhat, ha nálunk keres szekcionált garázskapu vásárlását.

A garázskapuk jellemzői:
minoseg
Kitűnő minőség
ár
Megfizethető ár-érték arány
ido
Időjárásállóság
hoszig
Magas hőszigetelő képesség

AJÁNLATKÉRÉS

GARANTÁLJUK A MINŐSÉGET!

A garázskapu panelek tűzi horganyzott acéllemezből, kétoldali poliészter alapozó bevonattal készülnek. A panelek külső acéllemezei pedig masszív vasalatokkal vannak szerelve. A szekcionált garázskapuink hivatalos CE minősítéssel vannak ellátva.

HOSSZÚ ÉLETTARTAM, PRECÍZ MŰKÖDÉS

Elektromos garázskapu, amely hosszú élettartamra van tervezve! A gyártó célja, hogy a termék a tökéletes megjelenés és működés mellett, éveken át szolgálja tulajdonosát. Az garázskapu gyártás során kiemelt a korrózió- és kopásállóság növelése és minőségi alkatrészek használata.

KÜLÖNBÖZŐ MÉRETEK

Elektromos garázskapu egyedi méretekben is. Az általunk forgalmazott garázskapuk a problémás, nem szabvány méretű helyekre is beépíthető. A Mikratherm-Pro számára nem jelent kihívást a legextrémebb igény sem.

KÉNYELMES, MOTOROS MŰKÖDÉS

Garázskapu Miskolc egyik legmegbízhatóbb nyílászáró forgalmazójától. A Mikratherm-Pro termékeit a kényelem és a magas minőség jellemzi. Nincs ez másképp az elektromos garázskapu esetén sem. Ezért minden termékünk motoros nyitóberendezéssel szerelt változatban érhető el.

IPARI KIVITELBEN IS

Az ipari garázskapuinkat erősebb vasalattal látjuk el, így a nagyobb méretben is garantáltan megbízhatóan és tartósan működőképesek lesznek. Ne költsön feleslegesen szervízre, esetleg garázskapu cserére. A Mikratherm-Pro-nál garantáljuk a magas minőséget!

AJÁNLATKÉRÉS

    Amire érdemes odafigyeleni!
    Pl. műanyag ajtó, ablaknál: méret (szélesség×magasság), szín, 2.-3 rétegű üveg, darabszám
    Beltéri ajtónál: falvastagság, típus, szín